Krapihovi

Aito suomalainen viiden vuodenajan kattaus

Ravintola Krapihovi vaalii ja luo suomalaista ruokaperinnettä idyllisessä huvilaympäristössä. Helmenharmaa, vihreäpuitteinen päärakennus on rakennettu vuonna 1883 valtioneuvos Souranderin kesähuvilaksi ja Krapin tilan päärakennukseksi.

Vuodenaikojen kiertokulusta ja puhtaista suomalaisista raaka-aineista maalta, mereltä, metsistä rakentuu Krapihovin keittiön tarina. Pihapiirissä on oma palvaamo, lihanleikkaamo sekä leipomo. Kaikki lautasella on omin käsin tehtyä, huolella valmistettua. Krapihoviin katetaan vuodenajan aito suomalainen, käsin valmistettu kattaus, herkullinen tarina Suomesta.

Ruokasalin kolme kattausta: aamiainen, lounas ja illallinen ovat Krapin ruokamaailman suomalaista  perinnettä.


Krapihovin viisi vuodenaikaa

Syksy 30.8. - 24.11.2017
Joulu 24.11 - 22.12.17
Talvi 4.1-21.3.2018


Pöytävaraukset:
TEE ONLINEVARAUS TÄSTÄ

Tai ota yhteyttä: myyntipalvelu 09-274 84 290 / myynti@krapi.fi


Krapin syyspöydässä on sadonkorjuun tuntu

Syksyn koittaessa Krapin viiden vuodenajan aito, suomalainen syyspöytä nostaa esiin sadonkorjuun makuja niin pellolta kuin keittiön väen kotipihojen ryytimailta.
Uutta syksyn 2017 noutopöydässä ovat muun muassa öljykypsytetty hauki ja palvattu luomupossu Krapin omasta pihapalvamosta. Palvaamo valmistaa kehittämällään reseptillä myös syyshenkistä riistamakkaraa, jota nautitaankin yli 40 kiloa viikossa. 
Menusta vastaa nyt viidettä kertaa keittiöpäällikkö Anna Osamani. Säilykkeet ovat erityisen lähellä hänen sydäntään. Ideoita viiden vuodenajan ruokiin kypsyy ympäri vuoden. Välillä tietenkin tartutaan hetkeen.
-Gastronomia on ihanaa, sillä keittotaito pysyy, vaikka raaka-ainekirjo muuttuu. Nyt osui hyvä pihlajanmarjavuosi, joten keräsimme eläkkeelle jääneiden työntekijöidemme kanssa talkoilla ämpäreittäin pihlajanmarjoja. Ne päätyivät Krapin omenatarhan sadon kera pihlajanmarja-omenahillokkeeksi palvatun luomupossun kylkeen, Osmani kertoo.