Juhlan majoitus

Juhlavieraiden
majoittuminen Krapilla

                                        
Krapilla vanhaan tiilinavettaan rakennetussa hotellissamme juhlavieraat majoittuvat mukavasti 26 viihtyisässä huoneessa. Hotelli on 2 Superior Deluxe huonetta, neljä Comfort huonetta ja 20 standard huonetta. Vuodepaikkoja hotellissa on yhteensä 54. Majoitushuoneen hintaan sisältyy runsas noutopöytä-aamiainen sekä wlan-yhteys.
Hotellin edessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Kun vietätte juhlanne Krapilla, saatte te (juhlapari) 15 % alennuksen valitsemastaan juhlayöpaketista tai  hotellihuoneesta.
Häävieraanne saavat valitsemastaan huoneesta -10% alennuksen
.

Lisätietoja hotellihuoneista löydätte täältä ja juhlayöpaketit löydätte täältä .

Varaus

Juhlayöpaketit ja vieraiden huoneet voidaan varata suoraan Hotelli Krapista (hotelli@krapi.fi, puh 09-274841).
Vaihtoehto 1 * Vieraita varten varataan huonekiintiö joka takaa tietyn määrän huoneita vieraillenne kiintiön purkupäivään asti ( Kiintiön huoneet  vapautetaan muuhun myyntiin yleensä 30 arkipäivää ennen juhlia).
Vaihtoehto 2 *Vieraat varaavat huoneet suoraan hotelli Krapista. Huoneita on saatavilla sen hetkisen varaustilanteen mukaan. 
Molemmissa vaihtoehdoissa vieraanne saavat 10% alennuksen huonehinnoista.  

Huoneet ovat käytettävissänne tulopäivänä klo 14.00 mennessä ja huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Sisäänkirjautuminen mielellään klo 18.00 mennessä, vastaanotto on suljettu yöaikaan. Huonehintaan sisältyy aamiainen.
Lisävuodehuoneita ja perhehuoneita on saatavilla.